back to top
20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Κ. Κυρανάκης: Η Γερμανία θα εισπράξει ένα όχι από τη ΝΔ στις πιέσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε επίσης

«Η συμφωνία των Πρεσπών δεν θα κυρωθεί από την επόμενη Βουλή αν δεν κυρωθεί από την παρούσα. Σε καμιά περίπτωση η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία και αυτό θα το πει ο κ. Μητσοτάκης στην κ. Μέρκελ. Παρά τις πιέσεις, τις προθέσεις της Γερμανίας όλο αυτά τα χρόνια, θα εισπράξει ένα όχι», τόνισε στον Αθήνα 9.84 ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Αν ο κ. Τσίπρας θέλει να γίνει ντελιβεράς ξένων συμφερόντων, θα κριθεί γι’ αυτό στις επόμενες εκλογές Θα κριθεί γι’ αυτό στις επόμενες εκλογές. Εμείς θέλουμε κάτι άλλο. Θέλουμε να υπερασπιστούμε τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στη συγκυβέρνηση και όλα όσα προηγήθηκαν πριν την σημερινή συνάντηση των Τσίπρα –  Καμμένου  σημείωσε ότι «όλα αυτά που βλέπουμε αυτές τις ημέρες είναι δείγματα μιας κυβέρνησης που πέφτει. Οπότε εμείς οφείλουμε και είμαστε έτοιμοι για εξελίξεις ανά πάσα στιγμή. Το να εξαρτά ο ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά ο κ. Τσίπρας την πολιτική του επιβίωση από 6 ανθρώπους με τους οποίους για όλη του την πολιτική πορεία διαφωνούσε σε όλα, και τώρα προσπαθεί να τους εξαγοράσει είτε μια υπουργική καρέκλα, είτε με διάφορα άλλα ανταλλάγματα είναι ο απόλυτος αυτοεξευτελισμός του» κατέληξε.

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα