back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ισοπαλία στο Περιστέρι με 4 γκολ

Διαβάστε επίσης

Με τον Νίκολα Μανά να σκοράρει δις, ο Παναιτωλικός έφυγε δικαιότατα με την ισοπαλία από το Περιστέρι, ενώ λίγο έλειψε να κρατήσει και ολόκληρο το τρίποντο στις… αποσκευές του.

 

Πως ένα παιχνίδι που προκαλεί… υπνηλία στο πρώτο 45λεπτο, μπορεί να εξελιχθεί σε ματσάρα ολκής; Αυτό έκαναν το βράδυ του Σαββάτου στο γήπεδο του Περιστερίου ο Ατρόμητος και ο Παναιτωλικός, με τους γηπεδούχους να παίρνουν μεν το προβάδισμα, αλλά να χρειάζονται τελικά το γκολ της «χρυσής αλλαγής» του Κάναντι, του Μούγιακιτς, για να αποφύγουν την ήττα απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Αγρινίου!

Ύστερα από ένα α’ ημίχρονο που θα ξεχαστεί γρήγορα, οι Περιστεριώτες ξεκίνησαν ιδανικά το β’ χάρη στο γκολ του Ενσικουλού από κοντά. Δεν είχαν, όμως, λογαριάσει την ποιότητα που διακρίνει τη μεσοεπιθετική γραμμή των «καναρινιών», αλλά και τον… οίστρο του Νίκολα Μανά. Ο τελευταίος πέτυχε και τα δύο γκολ του Παναιτωλικού, με τον Μούγιακιτς να σώζει τον πόντο στα τελευταία λεπτά, με το τελικό 2-2 να κρίνεται μάλλον δίκαιο βάσει της εικόνας του ματς.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα του -πολύ καλού- Παπαπέτρου από τον σύνδεσμο Αθηνών, ο Νταμίρ Κάναντι έκανε… σπριντ από τον πάγκο του και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον «άρχοντα» του αγώνα, θεωρώντας πως δεν κράτησε αρκετές καθυστερήσεις…

Γήπεδο: Δημ. Στ. Περιστερίου

 

Σκόρερ: 50’ Ενσικουλού, 83’ Μούγιακιτς – 69’, 77’ Μανά

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες κάρτες: Κιβρακίδης, Μάντσον, Χατζησαΐας – Μαλής, Μάζουρεκ

Κόκκινες κάρτες: –

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Κιβρακίδης, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας (80’ Ούμπιδες), Μπουσουλάντζιτς, Μάντσον, Ενσικουλού (78’ Μούγιακιτς), Μπρούνο (78’ Κωτσόπουλος), Κουλούρης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Αργκούς (88’ Αμαράλ), Λουσέρο, Μαρινάκης, Λιάβας, Μαλής, Ουίλιαν (90’+3’ Γκούγκα), Μοράρ, Μανά, Τσοκάνης, Μάζουρεκ (84’ Μιχάι).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα