back to top
23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23.1 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Διατήρησε το +8 ο ΠΑΟΚ, κέρδισε στην Τρίπολη τον Αστέρα 3-0

Διαβάστε επίσης

Ο ΠΑΟΚ  πέρασε εύκολα από την Τρίπολη επικρατώντας του Αστέρα 3-0, για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Έτσι διατήρησε το +8 στη βαθμολογία από τον δεύτερο Ολυμπιακό. 

Ο “Δικέφαλος του Βορρά” που αγωνίστηκε για πρώτη φορά χωρίς τον Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, τα κατάφερε καλύτερα από ότι θα μπορούσε να φανταστεί  σε μία δύσκολη έδρα.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Βιερίνια στο 65ο λεπτό, Μαουρίσιο στο 69΄και Τριανταφυλλόπουλος με αυτογκόλ στο 92΄.

Κορυφαίος για τον ΠΑΟΚ ο τερματοφύλακας Πασχαλάκης, που κράτησε όρθια την ομάδα του με τις επεμβάσεις του στο πρώτο μέρος, κατά το οποίο οι γηπεδούχοι απείλησαν σε πολλές περιπτώσεις.

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Πασαλίδης (71′ Φερνάντεθ), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ιγκλέσιας (87′ Δουβίκας), Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σάχοβ, Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά (77′ Λημνιός), Πέλκας (71′ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (86′ Τόσκα), Άκπομ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα