back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Σπ.Δανέλλης θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Διαβάστε επίσης

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση προτίθεται να δώσει ο βουλευτής κ.Σπύρος Δανέλλης.

Η απόφαση του κ. Δανέλλη αποτελεί την απάντησή του στο “τελεσίγραφο” του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος του ζήτησε να αποσαφηνίσει την στάση του αναφορικά με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Ποτάμι η απάντηση του βουλευτή ήταν ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.  Μετά την εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να ανακοινωθεί η διαγραφή του από το “Ποτάμι”

Σήμερα το απόγευμα ο επικεφαλής στο “Ποτάμι” είχε συνάντηση με τον  κ. Δανέλλη ο οποίος σε δημόσιες τοποθετήσεις του έχει ταχθεί υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ειδικά αν αυτή συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε διορία  στον βουλευτή , έως απόψε το βράδυ , προκειμένου να αποφασίσει την στάση που θα κρατήσει κατά την ψηφοφορία στην Βουλή.
Υπενθυμίζεται, ότι ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, υποστήριξε μεταξύ άλλων οτι σε περίπτωση που ο κ. Δανέλλης δώσει θετική ψήφο στην κυβέρνηση, τότε θα ήταν μονόδρομος η απόφαση να τεθεί εκτός ΚΟ, καθώς  «σε θέματα ψήφου εμπιστοσύνης υπάρχει κομματική πειθαρχία όπως και στην πρόταση μομφής”.

Κατερίνα Παπαβασιλείου- Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα