Ανοίγουν σήμερα οι εγγραφές του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2019

0
1035

Την Κυριακή 17 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας 2019. Αφετηρία και τερματισμός η Πλατεία Συντάγματος, όπου αναμένεται να υποδεχθεί πάνω από 25.000 δρομείς όλων των ηλικιών.

Οι εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, o οποίος διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων και συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής ξεκινούν, σήμερα,  15 Ιανουαρίου 2019.

Μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της Αθήνας, μια ανοιξιάτικη εμπειρία στην καρδιά της πόλης του πολιτισμού και του αθλητισμού και ένας αγώνας που μας καλεί να απολαύσουμε τη γοητεία της πόλης, δίνοντας έμφαση στο «μαζί», τη συντροφικότητα αλλά και την ψυχαγωγία.

Που να δηλώσετε συμμετοχή

Το ενδιαφέρον και φέτος αναμένεται να είναι υψηλό και με δεδομένο τα αυστηρά όρια συμμετοχής που αναμένεται να συμπληρωθούν σύντομα, τόσο στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, όσο και στους Αγώνες 5χλμ & 3χλμ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.athinahalfmarathon.gr, και να δηλώσετε εγκαίρως συμμετοχή σε έναν από τους φετινούς αγώνες του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here