back to top
17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

17.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ν.Βούτσης: Η Συμφωνία των Πρεσπών θα επικυρωθεί με τουλάχιστον 151 ψήφους

Διαβάστε επίσης

Πεπεισμένος ότι η Συμφωνία των Πρεσπών θα επικυρωθεί με τουλάχιστον 151 ψήφους, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής Νικος Βούτσης.

Σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ανέφερε ότι αν και δεν προβλέπεται,  η Συμφωνία πρέπει να έχει 151 ψήφους ώστε να είναι ισχυρή και στους διεθνούς οργανισμούς και στο εσωτερικό της χώρας.

Σε  παρατήρηση δημοσιογράφου ότι με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα τα “ναι” στη συμφωνία δεν φαίνεται να ξεπερνούν τα 149 ο πρόεδρος της Βουλής είπε «αφήστε να χαμογελώ περισσότερο».

Σε ότι αφορά τον χρόνο ψήφισης της Συμφωνίας από την Ολομέλεια ο κ. Βούτσης ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος και καμία προπέτεια επί του θέματος, λέγοντας ότι “πρακτικά η Ολομέλεια της Βουλής θα μπορούσε να συζητήσει με άνεση τη Συμφωνία την ερχόμενη εβδομάδα.

Σχολιάζοντας τις απειλές εναντίον βουλευτών για την άποψη που έχουν επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο πρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε απολύτως απαράδεκτο να υπάρχει καθεστώς απειλών και στοχοποίησης προσώπων συστήνοντας αυτοσυγκράτηση και ζητώντας τη σαφή καταδίκη από όλα τα κόμματα τέτοιων περιστατικών.

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τα όσα ανέφερε για τον ίδιο, ο Πάνος  Καμμένος στη χθεσινή συνέντευξή του στο STAR απάντησε μονολεκτικά: “θλίψη”.

Δημήτρης Ράντος
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα