back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης- “Η τελευταία πράξη μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας”

Διαβάστε επίσης

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Πρόκειται για την τελευταία πράξη μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας και έναν ακόμη κοινοβουλευτικό ελιγμό, προκειμένου να περάσει η επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών και να κρατηθεί με αναπνευστήρα το μόρφωμα των ΑΝΕΛ» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Οι εκλογές είναι η μόνη λύση για να πάει μπροστά η χώρα τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας προ ολίγου στη Βουλή. Yποστήριξε ότι όποιος ψηφίσει «ναι» εγκρίνει συνολικά το ναυάγιο που ζει η χώρα τα τελευταία χρόνια, ανοίγει το δρόμο στη δήθεν μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα για τη γειτονική χώρα και εγκρίνει τον απόλυτο κυνισμό της εξουσίας. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για την τελευταία πράξη μιας πολιτικής φαρσοκωμωδίας, ενώ επέκρινε τους 4 από τους 6 βουλευτές που δεν μπήκαν καν στον κόπο όπως είπε να ανέβουν στο βήμα και να αιτιολογήσουν την ψήφο τους. «Δυο είναι στην Κίνα και δύο κάνουν τους κινέζους», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Έκανε λόγο για βραδιά της ψήφου σε μια κυβέρνηση κουρελού, ενώ απηύθυνε προειδοποίηση να μην υιοθετηθούν διαδικασίες εξπρές στη συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και να μην γίνουν αλλαγές στην σύνθεση των επιτροπών της Βουλής που να παραποιούν τις αληθινές συνθέσεις των κοινοβουλευτικών ομάδων. Η κοινοβουλευτική σας ομάδα θα αριθμεί 145 βουλευτές. Θα είστε ντε φακτο μια κυβέρνηση μειοψηφίας και αυτό θα αντανακλάται στις επιτροπές της Βουλής, είπε χαρακτηριστικά.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα