back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23.00

Διαβάστε επίσης

Με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών δεσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, το ταξίδι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίνα, με αφορμή τη διεθνή έκθεση China International Import Expo 2019 που διοργανώνεται στη Σαγκάη, από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου.

Στην κινεζική μεγαλούπολη, ως τις 8 Νοεμβρίου και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μεταξύ άλλων, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ Συνεργασίας Αδελφοποιημένων Πόλεων με τη Σαγκάη.

Μετά από 13 χρόνια οι αρχές έδωσαν τέρμα στην κατάληψη νεοκλασικού κτιρίου στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και Δεριγνί. Το κτίριο, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί επί χρόνια ως ορμητήριο και καταφύγιο αντιεξουσιαστών, πλέον εκκενώθηκε, σφραγίστηκε και ασφαλίστηκε.

Οι επιχειρήσεις εκκένωσης κτιρίων θα συνεχιστούν σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στην τηλεόραση του Αντένα. Προανήγγειλε αλλαγές στο καθεστώς των διαδηλώσεων, με οριοθέτηση του χώρου πραγματοποίησής τους, προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία για καταστηματάρχες και πολίτες.

Δέσμη μέτρων για την καταπολέμηση της αθλητικής βίας, προαναγγέλλει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με συνέντευξή του στην ΒΡΑΔΙΝΉ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ και ξεκαθαρίζει «Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να είναι το ποδόσφαιρο ψυχαγωγία.. Για να μπορούν όλοι να πηγαίνουν στα γήπεδα».

Δεν υπάρχει νομοσχέδιο, δεν υπάρχει μέτρο, εξαγγελία, πρωτοβουλία ή συμφωνία που η κυβέρνηση της ΝΔ ξεδιπλώνει την αντιδραστική της πολιτική, που να μην έχει από πριν στρώσει το έδαφος η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, σημείωσε από την Κοζάνη, ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, εστιάζοντας, στο αναπτυξιακό, νομοσχέδιο, στο μεταναστευτικό, αλλά και την κατευθύνσεις της εξωτερικής πολιτικής.

Ανοιχτά θα είναι αύριο, προαιρετικά, εμπορικά καταστήματα και supermarkets στο πλαίσιο της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων. Προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας 11 το πρωί με 6 το απόγευμα.

Σε μία «αναδυόμενη» γαστρονομική mecca για φίλους, παρέες, οικογένειες, λάτρεις του φαγητού, μετατρέπεται αύριο η Δημοτική Αγορά της Κυψέλης. Από τις 11.00 το πρωί έως τις επτά το βράδυ, γνωστοί chef και επιχειρήσεις εστίασης ετοιμάζουν εμπνευσμένες γαστρονομικές δημιουργίες σε ένα μενού με κλασικά πιάτα αλλά και vegetarian παραλλαγές. Είσοδος ελεύθερη.

Στον κινέζικο τουριστικό κολοσσό, Fosun Tourism, έναντι 12,7 εκτ ευρυρώ περνάει το εμπορικό σήμα της Thomas Cook. Στη συμφωνία εξαγοράς περιλαμβάνονται το λογισμικό, οι λογαριασμοί κοινωνικών δικτύων, καθώς και όλες οι άδειες σχετίζονται με το brand, της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας.

Στην αθλητική επικαιρότητα. και την 9η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα Σε εξέλιξη: Πανιώνιος – Άρης: 1 – 1 και Ξάνθη – Ολυμπιακός: 0 – 0.

Η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο με τα παιχνίδια, στις τρεις μετά το μεσημέρι Λάρισα – ΟΦΗ, Στις πέντε Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, Στις επτά και μισή ΑΕΚ -Ατρόμητος και στις οχτώ ΠΑΟΚ – Παναθωναϊκός.

Καιρός

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για αύριο Κυριακή. Βροχές, ισχυρές καταιγίδες, αλλά και χαλαζοπτώσεις, θα σημειωθούν αύριο στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας τα φαινόμενα αναμένεται να επεκταθούν σταδιακά στη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο. Σε εφαρμογή έθεσε η πυροσβεστική το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Στην Αττική, ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα γίνουν πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα