back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δημοτικά Γυμναστήρια: Σύγχρονα και οικονομικά

Διαβάστε επίσης

Συνολικά 11 υπερσύγχρονα γυμναστήρια και στις 7 δημοτικές κοινότητες, διαθέτει ο Δήμος Αθηναίων, που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες για άθληση των πολιτών.

Τελευταία δημιουργία το νέο υπερσύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο δημοτικό γυμναστήριο στο Πολύγωνο, επί της οδού Βριλησσού 1 και Γεωργαλά.

Ένας μοντέρνος και λειτουργικός τριώροφος χώρος 550τ.μ., με σύγχρονα και αξιόπιστα όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης και αερόβιας άσκησης, όπου ο καθένας μπορεί να γυμναστεί με την καθοδήγηση εξειδικευμένων και έμπειρων καθηγητών φυσικής αγωγής.

 

Ο προϊστάμενος δημοτικών γυμναστηρίων Αθήνας, κ. Θανάσης Γραμμένος, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 , έκανε λόγο για άρτια εξοπλισμένα γυμναστήρια με χαμηλό οικονομικό κόστος συμμετοχής για τους δημότες.

Όλοι οι δημότες, ανεξάρτητα που μένουν, μπορούν να γραφτούν στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Αθηναίων.

Διαθέτουμε 11 γυμναστήρια και στα 7 δημοτικά διαμερίσματα και οι δημότες μπορούν με έναν απλό τρόπο όπως ένα χαρτί γιατρού και 2 φωτογραφίες και με ελάχιστη συνδρομή 5-10 ευρώ το μήνα , να κάνουν ένα πλήθος σωματικών προγραμμάτων και να γυμναστούν σε άρτια μηχανήματα μυικής ενδυνάμωσης.

Παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες με το ελάχιστο οικονομικό κόστος. Στηρίζουμε τους πολίτες μας εμπράκτως στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Για πολύτεκνους τρίτεκνους και ανέργους τα γυμναστήριά μας διατίθενται δωρεάν.

Ο Δήμος Αθηναίων με τα προγράμματά του απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι πρωταθλητής ή να έχει μεγάλη γνώση με τη γυμναστική.

Υπάρχουν προγράμματα που απευθύνονται σε όλους τους δημότες, για όλες τις ηλικίες, για παιδιά ,για έφηβους, για ενήλικες. Στηριζόμενοι σε ένα έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό και με τα σύγχρονα μηχανήματα που διαθέτουμε μπορούν όλοι να φύγουν ικανοποιημένοι, με τα αποτελέσματα που θα νιώσουν πάνω στο σώμα τους από τα δημοτικά μας γυμναστήρια”.

 

Ο κ. Γραμμένος μίλησε και για την αξία του αθλητισμού:

“Ως κυρίαρχο στοιχείο εμείς έχουμε να ενισχύσουμε τόσο την σωματική όσο και την ψυχική υγεία των αθλουμένων δημοτών μας, όπως επίσης και να αυξήσουμε τον δείκτη της φυσικής τους κατάστασης. 

Πάνω απ’ όλα ο αθλητισμός είναι υγεία.Ο πολίτης μπορεί να απευθυνθεί σε ένα γυμναστήριο και το έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό να τον καθοδηγήσει σωστά ώστε να έχει θετικά αποτελέσματα για τον εαυτό του. Πάνω απ όλα ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής, ο αθλητισμός είναι υγεία για όλους”.

Εκτός από τα προγράμματα γυμναστικής, σε επιλεγμένα κέντρα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διδάσκονται διάφορα αθλήματα καθώς και ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί.

Κωνσταντίνα ΠλαστήραΣτέφανος Λεμονίδης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα