back to top
19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

19.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστρέφει στη δράση η Στεφανίδη

Διαβάστε επίσης

Μετά από ένα απόλυτα επιτυχημένο 2018, με μετάλλια σε κλειστό και ανοιχτό στίβο, σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, η Κατερίνα Στεφανίδη επιστρέφει στις επάλξεις.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ θα δώσει την Παρασκευή (18/1, ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα) τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν στο Pole Vault Summit του Ρίνο (Νεβάδα, ΗΠΑ), μια παραδοσιακή συνάντηση των αλτών του επί κοντώ στις ΗΠΑ.

Η Στεφανίδη θα είναι και φέτος πρωταγωνίστρια, μιας χρονιάς υψηλών απαιτήσεων, αφού εκτός από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού περιλαμβάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού, το οποίο θα γίνει τέλος Σεπτεμβρίου στην Ντόχα.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο μετά το Ρίνο θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Βοστώνης (26/1) κι έπειτα θα έρθει στην Ευρώπη για να συνεχίσει τους αγώνες της στην Καρλσρούη (2/2). Η τελευταία φορά που η 29χρονη συμμετείχε στη διοργάνωση του Ρίνο ήταν το 2016 όταν και ξεπέρασε τα 4,71 μέτρα.

Στο Ρίνο θα ξεκινήσει τους αγώνες της στη χειμερινή περίοδο και η Γεωργία Στεφανίδη. Η 24χρονη επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά το μεγάλο διάστημα αποχής και ευελπιστεί να μπορέσει σύντομα να βελτιώσει τα ατομικά της ρεκόρ.

Η Στεφανίδη, η οποία γυμνάζεται από την αρχή της σεζόν με τον Μίτσελ Κρίερ, θα έρθει στην Ελλάδα την ερχόμενη Πέμπτη (24/1) και αναμένεται την Παρασκευή (25/1) να πάρει μέρος στην ημερίδα του ΣΕΦ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα