back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

O Κ.Μητσοτάκης στο Ηράκλειο- “Η Συμφωνία ανοίγει πληγές και είναι γεμάτη παγίδες”

Διαβάστε επίσης

«Εκλογές τώρα για να μη σερνόμαστε άλλο στο τέλμα της παρακμής και της οικονομικής καχεξίας και για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών» ζήτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Υποστήριξε ότι η συμφωνία ανοίγει νέες πληγές και είναι γεμάτη παγίδες και τόνισε ότι η ΝΔ θα δώσει μάχη στο κοινοβούλιο για να μην κυρωθεί.

“Αυτή η συμφωνία που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας με το στυλό που του έδωσε ο Καμμένος, έγινε πρόχειρα και σπέρνει τον αλυτρωτισμό. Έτσι δεν κλείνει καμία παλιά πληγή, αλλά ανοίγουν πληγές σε δύο χώρες. Οι δυο λαοί εμποδίζονται από τη συμφωνία για βιώσιμη λύση. Είναι μια συμφωνία που κοιτάζει προς τα πίσω και θα αποδείξουμε ότι είναι γεμάτη παγίδες. Ακόμη και στη ρηματική ανακοίνωση αναγράφεται δύο φορές ο μακεδονικός λαός”.

Εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για πολύχρωμο θίασο σε μια σκοτεινή παράσταση. “Οι ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛΛ συγχωνεύτηκαν σε ένα και γίνονται επικίνδυνοι. Δεν έχουν ηθικά όρια και δεν σέβονται τους δημοκρατικούς κανόνες”, υποστήριξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

“Όλοι είδαμε το κακά σκηνοθετημένο διαζύγιο. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αντάλλαξαν βουλευτές για να παραμείνει ο κ. Τσίπρας πρωθυπουργός και ο Καμμένος αρχηγός κόμματος. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα είναι κυβέρνηση μειοψηφίας με 145 βουλευτές”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα