back to top
23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέος εποπτεύων στην Εισαγγελία Διαφθοράς – Παραιτήθηκε ο Ιωάννης Αγγελής

Διαβάστε επίσης

Νέος εποπτεύων της Εισαγγελίας Διαφθοράς, που χειρίζεται αυτή την εποχή σημαντικότατες υποθέσεις μεταξύ των οποίων οι υποθέσεις Novartis, KEΕΛΠΝΟ ανέλαβε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Παναγιώτης Μπρακουμάτσος μετά την αντικατάσταση του συναδέλφου του Ιωάννη Αγγελή.

Ο Ιωάννης Αγγελής είχε αναλάβει τα καθήκοντα πριν από τρεις μήνες, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αντικαταστάθηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου μετά από δικό του αίτημα με αναφορά που υπέβαλε στην ανώτατη εισαγγελική λειτουργό.

Η αναφορά Αγγελή διέψευδε δημοσίευμα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με τα οποία σε συνάντηση στη Βιέννη μεταξύ των εισαγγελέων Διαφθοράς, στην οποία και ως εποπτεύων και ο ίδιος μετείχε, δόθηκαν στοιχεία για πρώην υπουργό από αμερικανούς και έλληνες εισαγγελείς αρνήθηκαν να παραλάβουν με το επιχείρημα ότι δεν ήταν νόμιμα.

Τις πληροφορίες αυτές έχει διαψεύσει και η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ενώ η Εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου Ξένη Δημητρίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέβαλε προσπάθεια να παραμείνει ο κ. Αγγελής χωρίς ωστόσο να μπορέσει να τον μεταπείσει.

Μίνα Μουστάκα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα