back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Όλα μηδέν στη Ριζούπολη

Διαβάστε επίσης

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις οι ουραγοί της βαθμολογίας Απόλλων και Λεβαδειακός έμειναν στο 0-0 στη Ριζούπολη.

Ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της φετινής σεζόν, ο Απόλλων Σμύρνης δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στη Ριζούπολη και έτσι η αδυναμία του να πάρει το τρίποντο αυτό, ενδεχομένως να συνιστά πλέον και την οριστική του καταδίκη. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις τον δεύτερο από το τέλος μέσα στο σπίτι σου, τότε αλήθεια πού θα βρεις τους βαθμούς που χρειάζεσαι για να σωθείς; Πλέον το έργο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» γίνεται πολύ δύσκολο για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Πάντως οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έδειξαν από το ξεκίνημα ότι ήθελαν όσο τίποτε άλλο αυτό το παιχνίδι. Εν πολλοίς, άλλωστε, κρινόταν ολόκληρη η χρονιά. Έβαλαν την μπάλα κάτω και προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο. Η σημαντικότερη στιγμή καταγράφτηκε υπέρ του Απόλλωνα και ήταν το σουτ του Ναζλίδη στο 30’ που έβγαλε πάνω στη γραμμή ο Τσαμπούρης. Επίσης αξιοσημείωτη φάση ήταν στο 62’ όταν μετά από κόρνερ του Κονέ ο Μητρόπουλος προσπαθώντας να απομακρύνει με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Μπάγιτς!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
Γήπεδο: «Γιώργος Καμάρας»
Aπόλλων- Λεβαδειακός 0-0
Σκόρερ: –
Διαιτητής: Λάμπρου (Ευβοίας)
Κάρτες: Λούκιτς, Γκίνο, Μπεντινέλι – Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Μπάγιτς, Γιακουμάκης, Καραχάλιος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Βάσιτς, Γκίνο, Λούκιτς, Κύργιας, Οριουέλα, Ντούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ντεφεδερίκο, Ακόστα (82΄ Βάρκας), Ναζλίδης (54΄ Ελ Χέλβε).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Πέπε Σανίνο): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος (69΄ Καραχάλιος), Στανόγεβιτς (83΄ Νανζίς), Ντιόγκο (79΄ Παντελιάδης), Αντιλέχου, Μητρόπουλος, Σαβαντογκό, Ανγκουά, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα