back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Καιρός για ομπρέλα

Διαβάστε επίσης

Καιρός για ομπρέλα σήμερα καθώς η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και τα ανατολικά κυρίως θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα.

Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.

Η ορατότητα κατά τόπους είναι περιορισμένη με ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην Αττική, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και από το βράδυ μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 6 έως 14 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη με ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 2 και 8 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, νεφώσεις με τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα. Τα φαινόμενα από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα η ομίχλη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 2 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα νοτιά μεμονωμένες καταιγίδες, στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια έως 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα Νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα