back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μέσα σε 20 λεπτά η ΑΕΚ, 3-0 τον Αστέρα

Διαβάστε επίσης

Ένα εικοσάλεπτο ήταν αρκετό για την ΑΕΚ ώστε να κερδίσει άνετα 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Με τη νίκη της αυτή η Ένωση βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας προσπερνώντας τον Ατρόμητο που ηττήθηκε στην Ξάνθη.

Τα γκολ για την ΑΕΚ πέτυχαν οι Λιβάγια στο 9ο λεπτό, Αλέφ στο 11ο και Πόνσε με πέναλτι στο 20΄.

Ξεκινήσαμε όπως έπρεπε, ξέραμε ότι παίζαμε με καλό αντίπαλο. Οπότε, μπήκαμε καλά από την αρχή. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή μας. Στο δεύτερο είχαμε περισσότερες ευκαιρίες. Με την αλλαγή της διάταξης, βλέπουμε και λάθη. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ακόμη μία νίκη. Σήμερα είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε καλύτερο αντίπαλο από τον ΠΑΣ. Που παίζει, που δεν κλείνεται, που κρατά την μπάλα”, δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του ματς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Χουλτ, Μπακασέτας, Αλέφ, Μάνταλος (71’ Κρίστιτσιτς), Πόνσε (82’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (76’ Κλωναρίδης).

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46’ Βλάχος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (65’ Φερνάντεθ), Άνχελ, Βαλιέντε Ιγλέσιας (72’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Μανιάς.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα