back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη ο ΟΦΗ, 3-0 τον Παναιτωλικό

Διαβάστε επίσης

Ο ΟΦΗ επικράτησε άνετα του Παναιτωλικού με 3-0, για την 17η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας , βγαίνοντας από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. 

Τα γκολ για την ομάδα της Κρήτης πέτυχαν ο Βουό(86΄) και δύο(27΄και 74΄) ο Αντίλ Ναμπί, στο ντεμπούτο του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε 1-1 στο 38ο λεπτό. Ήταν όταν ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά. Δεν τα κατάφεραν όμως. Ο Βλαντ Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ήταν άστοχος.

Η ομάδα του Αγρινίου δικαιούται πάντως να φωνάζει για τη λάθος υπόδειξη του διαιτητή Κοτσάνη, από την οποία αφενός έμεινε με παίκτη λιγότερο, στο 70’, μετά την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κυριακίδης, αφετέρου ήταν και η… αιτία για το 2-0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση. Αιτία ήταν ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο προπονητές. Εν τω μεταξύ, μετά τα επεισόδια στο ημίχρονο ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, είχαμε και λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στους προπονητές , μέσω των δηλώσεών τους στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης μετά το τέλος του αγώνα.

Ντρέπομαι για την συμπεριφορά του κ. Παπαδόπουλου και που είμαι συνάδελφός του. Είναι ντροπή να εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο ΟΦΗ, πραγματικά ντρέπομαι. Μην με ρωτήσετε γιατί. Ρωτήστε τον ίδιον“, δήλωσε ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας.

“Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού, θα τον συμβουλεύσω να μην εκφράζεται έτσι, τον σέβομαι. Να κοιτάξει τους συναδέλφους του να μην υβρίζουν μάνες και σπίτια και μετά να μιλήσει για μένα», ανέφερε από την πλευρά του ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. 

 

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ναμπί, Ντίνας, Βουό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Λιάβας, Άργκους, Τσοκάνης, Λουσέρο, Μαλής, Ντίας, Μασουρέκ, Μανά, Μοράρ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα