back to top
17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

17.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Andydote Fashion Fair με 80 Έλληνες σχεδιαστές

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις μέρες αφιερωμένες στη μόδα, στα ελληνικά brands και στους εμπόρους.

Ο λόγος για την Andydote Fashion Fair, μία καινοτόμος ιδέα που υλοποιήθηκε ως η πρώτη εμπορική έκθεση Ελλήνων δημιουργών, με πρωταρχικό στόχο την προβολή και την ανάδειξη τους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

H 5η Andydote Fashion Fair η εμπορική έκθεση Ελλήνων δημιουργών, συνεχίζεται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στο Βοτανικό έως και σήμερα Δευτέρα 28/01 (11:00–20:00).

Andydote fashion fair

4 μέρες, 4 αίθουσες, 80 Έλληνες σχεδιαστές ρούχων, κοσμημάτων, παπουτσιών και αξεσουάρ παρουσιάζουν τις συλλογές τους για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’19

«Είναι η πέμπτη μας έκθεση και η πιο ολοκληρωμένη παρουσίαση συλλογών, που έχουμε κάνει» λέει στον Αθήνα 9.84 η διοργανώτρια της Andydote Fashion Fair Αντιγόνη Βιντιάδη. « Η πρώτη έκθεση «άνοιξε» τον Ιανουάριο του 2017. Η ιδέα προέκυψε από το κενό που παρατήρησα ότι υπήρχε στην αγορά χονδρικής πώλησης. Μια έκθεση που θα ήταν τόπος συνάντησης των σχεδιαστών με τους επαγγελματίες του χώρου δεν υπήρχε. Βρέθηκε και ο κατάλληλος χώρος του Αθηναΐς καθώς και η στήριξη πολλών Ελλήνων σχεδιαστών κα ξεκινήσαμε»

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τόσο των δημιουργών όσο και των εμπόρων. Τα πρώτα βήματα μας ήταν δύσκολα αλλά σήμερα μετά από 3 χρόνια έχουμε λάβει μεγάλη υποστήριξη και αγάπη από το κόσμο» επισημαίνει η κ Βιντιάδη.

Mία έκθεση μόδας όχι μόνο για εμπόρους αλλά για όσους αγαπούν την μόδα

Άλλη μία καινοτομία που διαφοροποιεί την έκθεση Andydote Fashion fair από τις υπόλοιπες εκθέσεις μόδας είναι ότι την τελευταία μέρα (28/01/2019) είναι ανοιχτή για το κοινό. Όσοι ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους σχεδιαστές και τα προϊόντα τους αλλά και να αγοράσουν είδη προηγούμενων κολεξιόν τους.

Εκθεσιακός χώρος

Η έκθεση πραγματοποιέιται στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς στο Βοτανικό. Οι τέσσερις αίθουσες (Μουσείο, Silk Room, Art Hall και Atrium στον πρώτο όροφο), έχοντας η καθεμία τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πλαισιώνουν ιδανικά τους εκθέτες.

Καστοριάς 34-36, Βοτανικός, Αθήνα, Τ.Κ: 10447

Καλλιόπη Ασλανίδου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα