back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η Λαμία κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Η Λαμία επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στην έδρα της για τη 17η αγωνιστική της Σουπερλίγκας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας έδειξε… ψυχωμένη, σωστά «διαβασμένη» και έχοντας πιο πολλές ευκαιρίες κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Καθώς οι «πράσινοι» έδειξαν τα γνωστά φετινά εκτός έδρας προβλήματα με τα μεγάλα «κενά» διαστήματα, με τον Μακέντα να αποδεικνύεται… μοιραίος και τον Καμπετσή ννα χάνει την ευκαιρία να «κλέψει» τον βαθμό, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Πλέον, η Λαμία ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία, φτάνοντας τους 14 πόντους, όσους έχει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντιθέτως, ο Παναθηναϊκός έχασε πολύτιμο έδαφος για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, στην οποία παραμένει έχοντας για… συγκάτοικους όμως τους Άρη και Ξάνθη.

Στα αξιοσημείωτα και η παράδοση που έχουν «χτίσει» απέναντι στον αντίπαλό τους, πλέον, οι σημερινοί νικητές καθώς σε τέσσερα ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο μετρούν τρεις νίκες και μια ισοπαλία.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπλάζιτς (36’ Μπουλούλης), Μπερτόλιο (66’ Έπσταϊν), Καραμάνος, Τομας (81’ Καρυπίδης), Μπαράλες.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Οικονόμου, Μπουζούκης, Δώνης (78’ Βέργος), Κάτσε, Χατζηγιοβάνης (73’ Καμπετσής), Μουνιέ (59’ Άλτμαν), Μακέντα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα