back to top
23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

23 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ψαριανός: «Δεν πρόκειται να πάω σε άλλη ΚΟ διαρκούσης της περιόδου»

Διαβάστε επίσης

Επικαλούμενος μια φράση του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ότι “αυτοί που πιστεύουν μονολιθικά σε κάτι είναι μειωμένης αντίληψης, ενώ οι έξυπνοι και οι νοήμονες αναθεωρούν και μετακινούνται”, απάντησε για το πέρασμά του από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο και εκλέχθηκε βουλευτής, μέχρι το ΠΟΤΑΜΙ και τη σημερινή ανεξαρτητοποίησή του, ο βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός μιλώντας στον Αθήνα 9,84 και την εκπομπή «Στάση των 2».

Ο κ. Ψαριανός τόνισε ότι δεν είναι αυτός που άλλαξε τις θέσεις του, αλλά τα κόμματα, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν μετακινήθηκε από ένα κόμμα σε άλλο, χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές.  «Αν εγκρίνουν την επιλογή μου, οι φίλοι και οι ψηφοφόροι, καλώς. Διαφορετικά πάω σπίτι μου». Διευκρίνισε δε ότι δεν πρόκειται να πάει σε άλλη κοινοβουλευτική ομάδα  διαρκούσης της περιόδου. «Όταν γίνουν εκλογές, μπορεί να πάω στη Γαλλία υποψήφιος με τον Μακρόν», είπε.

Για την απόφασή του να αποχωρήσει τώρα από το ΠΟΤΑΜΙ, ανέφερε ότι ο ίδιος, αλλά και ο Γιώργος Αμυράς, παραμένουν πιστοί στις αποφάσεις του συνεδρίου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, απέναντι δηλαδή στον ΣΥΡΙΖΑ, και υπέρ της σύμπλευσης με μια δημοκρατική διακυβέρνηση.

«Οσον αφορά το Σπύρο Δανέλλη, παραπλέει εδώ και καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτός είναι που μετκινήθηκε από την αντιπολίτευση στη συμπολίτευση», κατέληξε ο κύριος Ψαριανός.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα