back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Το 23ο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά

Διαβάστε επίσης

To 23o Παζάρι Βιβλίου άνοιξε τις πόρτες του στην Πλατεία Κοτζιά και με κεντρικό σύνθημα «Το Βιβλίο είναι η δύναμή σου» περιμένει τον κόσμο να το επισκεφθεί και να χαθεί στα χιλιάδες βιβλία του, η τιμή των οποίων ξεκινά από το 1 ευρώ.

Το διοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), η Ένωση Ελληνικού Βιβλίου (ΕΝ.ΕΛ.ΒΙ.) και ο Σύλλογος Εκδοτών Βιβλίου Αθηνών (Σ.Ε.Β.Α.) και είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

«Περιμένουμε τον κόσμο να γνωρίσει και να διαβάσει σπουδαία βιβλία για όλη την οικογένεια» τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 9.84 ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, Γρηγόρης Πλαστάρας.

Βιβλία για μικρούς και μεγάλους

Στο Παζάρι Βιβλίου, όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής.

Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, αξιόλογα βιβλία σε τιμές έκπληξη.

Το φετινό Παζάρι Βιβλίου -το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο και με τη στήριξη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου του Δήμου Αθηναίων»- λειτουργεί καθημερινά, Σάββατα και Κυριακές από τις 09:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Βίκυ Παπαστεφάνου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα