back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Aεροπλάνο αγνοείται στη Μάγχη – Επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα

Διαβάστε επίσης

Εφιαλτικές είναι οι τελευταίες ώρες για την Κάρντιφ και τον Εμιλιάνο Σάλα.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας φέρεται να επέβαινε στο αεροπλάνο που χάθηκε από τα ραντάρ, το βράδυ της Δευτέρας.

Το αεροπλάνο, το οποίο αναζητείται, έκανε τη διαδρομή από τη Ναντ για το Κάρντιφ, ήταν ιδιωτική πτήση και σε αυτήν φέρεται να επέβαινε ο νέος επιθετικός της ομάδας της Κάρντιφ.

Το αεροσκάφος χάθηκε από τα ραντάρ και επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την παρουσία ή όχι του Σάλα στην πτήση.

Ο νέος 28χρονος επιθετικός της Κάρντιφ που μόλις το Σάββατο το απόγευμα είχε υπογράψει στην ομάδα της Ουαλίας με τη μεταγραφή του από η Ναντ να κοστίσει στους Βρετανούς 15 εκατ. λίρες.

Η Κάρντιφ το πρωί της Τρίτης έκανε λόγο για έντονη ανησυχία για τον Αργεντινό, που αναχώρησε από τη Ναντ για να πάει στην Ουαλία το απόγευμα της Δευτέρας.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ο Σάλα έφυγε μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Κάρντιφ, επέστρεψε στη Ναντ για να μαζέψει τα πράγματά του και να επιστρέψει στην Ουαλία τη Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.  έτσι ώστε την Τρίτη να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Την ανησυχία και την αγωνία μεγαλώνουν πηγές της αστυνομίας αλλά και της γαλλικής ομάδας, που αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής ήταν ο ένας από τους δυο επιβαίνοντες στο αεροσκάφος το οποίο ακόμα αναζητείται από την ώρα που τα ίχνη του χάθηκαν από τα ραντάρ πάνω από τα νησιά της Μάγχης.

Λόγω της σοβαρότητας του γεγονότος, η Ναντ ζήτησε από την γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με την Σανουά Σεντ-Γκρατιέν και το αίτημά της έγινε άμεσα δεκτό.

Η ενημέρωση του Sky Sports

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα