back to top
24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

24.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λίνα Παπαδάκη: Είναι η στιγμή για την επανάσταση του Κέντρου

Διαβάστε επίσης

«Είναι η στιγμή για την επανάσταση του Κέντρου. Νομίζω ότι είμαστε σε μια έντονη διεργασία» τόνισε η διευθύντρια του γραφείου Τύπου του Ποταμιού Λίνα Παπαδάκη, για τις εξελίξεις στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος μετά την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά.  

«Στο Ζάππειο κάναμε μια μεγάλη εκδήλωση για την αλήθεια του Μακεδονικού. Ο κόσμος που ξεχείλισε τα σκαλιά στο Ζάππειο ήταν ο κόσμος του ευρύτερου χώρου μας. Δεν ήταν ο κόσμος ενός κόμματος. Είναι η στιγμή για την επανάσταση του κέντρου» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παπαδάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Καθαρή Έξοδος» και στους δημοσιογράφους Νεκτάριο Νώτη και Τζίνα Μοσχολιού.

Διαψεύδοντας τα σενάρια που θέλουν τον κ. Θεοχαρόπουλο να είναι σε επαφή με τον Σταύρο Θεοδωράκη, είπε: «Είμαστε σε επαφή με όλες τις δυνάμεις του κέντρου αλλά δεν υπάρχουν τα σενάρια που γράφονται».  

Σχολιάζοντας την αποχώρηση Αμυρά η κ. Παπαδάκη ανέφερε: «Αυτοί που είχαμε μείνει (στο Ποτάμι) νόμιζα ότι ήμασταν μια μπουνιά. Έτσι κι αλλιώς δεν είχαμε μιλήσει ποτέ για κομματική πειθαρχία, άρα όλα αυτά που ακολούθησαν δεν τα χωράει η απλή λογική. Είναι ακατανόητη όλη αυτή η εξέλιξη. Για εμάς ήταν ένα σοκ».

Newsroom Αθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα