back to top
19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

19.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίθεση στο σπίτι της Θ. Τζάκρη – Σε εξέλιξη οι έρευνες

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του τμήματος ασφαλείας Πέλλας για τον εντοπισμό των δραστών που νωρίτερα απόψε επιτέθηκαν με 4 μολότοφ στην οικία της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας, Θεοδώρας Τζάκρη, στα Γιαννιτσά.

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το βράδυ και αμέσως μετά οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, φθάνοντας στο σημείο, επρόκειτο για 4 αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ που εκσφενδονίστηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού-«στόχου», προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώνουν μαρτυρίες περιοίκων που ενδεχομένως αντιλήφθηκαν τους δράστες, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

«Το αυγό του φιδιού έχει σπάσει και απειλεί τη Δημοκρατία μας, η απόπειρα εκφοβισμού δε θα περάσει. Η Δημοκρατία στο τόπο μας είναι δυνατή και θα νικήσει», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο σόσιαλ μίντια, με αφορμή τις επιθέσεις στα σπίτια των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας Θεοδώρας Τζάκρη, και Πιερίας Αστέριου Καστόρη.

Τις επιθέσεις καταδίκασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος λέγοντας ότι η ΝΔ καταδικάζει ηχηρά κάθε μορφή βίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα