18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Πιτίνο: Πλήγμα ο τραυματισμός του Παππά

Διαβάστε επίσης

Μετά το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Νίκου Παππά, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να συγκεντρωθεί στην κρίσιμη αυριανή αναμέτρηση με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.

Ο Ρικ Πιτίνο κατά την αναχώρηση της αποστολής για το Ισραήλ μίλησε για τον άτυχο παίκτη, αλλά και για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Παίζουν το καλύτερο τους μπάσκετ στη σεζόν. Κέρδισαν την Μπαρτσελόνα, την ΤΣΣΚΑ. Παίζει το καλύτερο μπάσκετ στην Euroleague. Εμείς γινόμαστε καλύτεροι στην άμυνα, αλλά δεν σουτάρουμε καλά», ανέφερε αρχικά ο Πιτίνο και συνέχισε:

«Η άμυνα πάντα είναι ένα κλειδί. Η άμυνά μας γίνεται καλύτερη. Αλλά δεν ευστοχούμε σε ανοικτά σουτ. Δεν θα έρθει ο Στεφ Κάρι! Πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να μείνουμε κοντά και να εκτελέσουμε σωστά το πλάνο μας».

Τέλος, για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ανέφερε: «Είναι ένας από αυτούς που σούταραν καλά. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Σον Κιλπάτρικ. Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο παιχνίδι. Ο Νίκος παίζει καλά, είναι ένα πλήγμα για την ομάδα μας. Του ευχόμαστε να γυρίσει σύντομα και δυνατός στη δράση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα