back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνάντηση Παύλου Γερουλάνου με την αντιδήμαρχο Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων

Διαβάστε επίσης

Με την αντιδήμαρχο Κοινωνίας των Πολιτών και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων κ. Αμαλία Ζέπου, την ομάδα της πρωτοβουλίας «ΣυνΑθηνά» και του προγράμματος «Curing The Limbo» συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Στη συνάντηση, η οποία έλαβε χώρα στο Σεράφειο Συγκρότημα Αθλητισμού, Πολιτισμού και Καινοτομίας του δήμου Αθηναίων, ο Παύλος Γερουλάνος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις καινοτόμες πρακτικές που εφαρμόζει ο δήμος Αθηναίων προκειμένου να φέρει κοντά τις ενεργές ομάδες πολιτών, ώστε από κοινού, Δήμος και Κοινωνία των Πολιτών, να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις της πόλης.

Η βραβευμένη πρωτοβουλία του δήμου Αθηναίων «ΣυνΑθηνά» που έφερε σε επαφή τον δήμο με 400 ομάδες πολιτών της Αθήνας, καθώς και το νέο πιλοτικό πρόγραμμα «Curing The Limbo» που μετεξελίσσει την εμπειρία του “ΣυνΑθηνά” σε ένα μοντέλο συνεργασίας πολιτών, δήμου και προσφύγων, με στόχο αφενός την κοινωνική ένταξη των προσφύγων και αφετέρου την εύρυθμη λειτουργία της πόλης, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης.

Στο τέλος της συνάντησης, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος δήλωσε:

«Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει αν οι ίδιοι οι πολίτες δεν γίνουμε μέρος της αλλαγής που θέλουμε για την πόλη μας. Η δύναμη της Κοινωνίας των Πολιτών, η συμβολή κάθε ομάδας ενεργών πολιτών που νοιάζεται για την Αθήνα, είναι πολύτιμη αν θέλουμε η πόλη μας να είναι μια σύγχρονη, ανοιχτή και φιλική πρωτεύουσα, ένας τόπος που αγαπάμε να ζούμε. Η συνεργασία του δήμου Αθηναίων με τους δραστήριους κατοίκους του είναι η αρχή ενός μπολιάσματος για μια νέα κουλτούρα συμμετοχής και προσφοράς.

Το Σεράφειο Συγκρότημα του δήμου Αθηναίων είναι ένα πραγματικό σημείο επαφής, ένας τόπος συνάντησης του δήμου με τους πολίτες του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα