back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο Αντετοκούνμπο αρχηγός της Ανατολής στο All Star Game

Διαβάστε επίσης

Άλλη μία τεράστια διάκριση για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ηγέτης των Μπακς είναι και επίσημα ο Αρχηγός της ομάδας της Ανατολής  στο All Star Game της Σάρλοτ.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε τις περισσότερες ψήφους από κάθε άλλο παίκτη στην Ανατολική Περιφέρεια και θα είναι ο αρχηγός της ομάδας του στο φετινό All Star Game, που θα διεξαχθεί στη Σάρλοτ στις 15-17 Φεβρουαρίου.

 

Έγινε ο πρώτος Έλληνας μπασκετμπολίστας που καταφέρνει κάτι τέτοιο, ενώ ενδεικτικό της επιτυχίας του αποτελεί το γεγονός ότι το αντίπαλον δέος στη Δύση είναι ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας της γενιάς του, Λεμπρόν Τζέιμς των Λέικερς.

 

Ο Γιάννης συγκέντρωσε 4.375.747 ψήφους ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς συγκέντρωσε 4.620.809 ψήφους στη Δύση. Ωστόσο, ο Έλληνας διεθνής κέρδισε 269 ψήφους στην ψηφοφορία των παικτών, με τον Λεμπρόν να έχει μόλις 174, ενώ στο σκέλος των δημοσιογράφων, ο Αντετοκούνμπο είχε 99 ψήφους και ο Λεμπρόν 78.

Οι βασικοί στην Ανατολή είναι οι:

Κάιρι Ίρβινγκ (Μπόστον Σέλτικς), Κέμπο Γουόκερ (Σάρλοτ Χόρνετς), Καουάι Λέοναρντ (Τορόντο Ράπτορς), Ζοέλ Εμπίντ (Φιλαδέλφια 76έρς) και φυσικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (Μιλγουόκι Μπακς).

 

Οι βασικοί της Δύσης:

Στεφ Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Χιούστον Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς) και ο αρχηγός Λεμπρόν (Λος Άντζελες Λέικερς).

 

Στη συνέχεια οι 14 αναπληρωματικοί (7 από κάθε περιφέρεια) θα επιλεγούν από τους 30 προπονητές της Λίγκας με τα ονόματά τους να βγαίνουν λίγες μέρες πριν από το All Star (31/1). Οι 14 αναπληρωματικοί και οι 8 βασικοί πλην ΛεΜπρον και Giannis θα τεθούν όλοι στη διάθεση των δύο αρχηγών οι οποίοι θα επιλέξουν ένας κάθε φορά τους παίκτες που επιθυμούν, με τον Τζέιμς να ξεκινά πρώτος, για να σχηματιστούν έτσι οι Team LeBron και Team Giannis. Η επιλογή θα μεταδοθεί ζωντανά από το ESPN.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα