back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ΑΕΚ πέρασε 2-0 από τη Νέα Σμύρνη, φωνάζει ο Πανιώνιος

Διαβάστε επίσης

Απέδρασε (0-2) από τη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της. Ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ στο 14’, ένα τέρμα όμως που δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο αρχηγός του «Δικεφάλου» κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι προτού εκτελέσει τον Μανοΐλοβιτς μέσα από την περιοχή και έπειτα από το εξαιρετικό ένα-δύο που έπαιξε με τον Πόνσε.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα, αλλά ο ρέφερι. Ευαγγέλου δεν άλλαξε την απόφασή του: Έδειξε σέντρα και η ΑΕΚ είχε ξανά βρει νωρίς τέρμα, όπως είχε κάνει και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια της.

 

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και προσπάθησε να ισοφαρίσει. Ο Γκάλο στο 80’ γύρισε επικίνδυνα με το κεφάλι προς την εστία της ομάδας του και παρά τρίχα αποφεύχθηκε το αυτογκόλ ενώ στο 88’ ο Μπάρκας εντυπωσιακά παραχώρησε κόρνερ σε βολίδα του Τσιλούλη έξω από την περιοχή!

Τελικά όχι μόνο δεν ισοφάρισε ο Πανιώνιος αλλά δέχτηκε στις καθυστερήσεις και γκολ. Στο 90’+2’ ο Μανοΐλοβιτς έστρωσε την μπάλα στον Πόνσε έξω από την περιοχή κι εκείνος με πλασέ προ κενής εστίας είπε ευχαριστώ στον αντίπαλο πορτιέρο για το δώρο που του έκανε.

Γήπεδο Ν. Σμύρνης
Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-2
Σκόρερ: 14′ Μάνταλος, 92΄ Πόνσε

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κάρτες: Ντουρμισάι, Κούρντι – Χουλτ, Μπακάκης

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σταυρόπουλος, Μπανανά (65΄ Καμαρά), Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Κούρντι, Κεϊτά (39΄ Μανθάτης), Παπαγεωργίου, Ντουρμισάι, Σιντί Αλί (77΄ Τσιλούλης).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Μάνταλος, Άλεφ, Μπακασέτας (81΄ Μπογέ), Γκάλο, Κλωναρίδης (61΄ Κρστίτσιτς), Πόνσε (90΄+3 Αλμπάνης).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα