back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ

Διαβάστε επίσης

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 18η αγωνιστικής της Super League το Σάββατο 26/1.

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα τον Απόλλωνα Σμύρνης (26/1, 17:15) σε ένα κρίσιμο ματς για τους γηπεδούχους όσον αφορά στην παραμονή τους στην κατηγορία. Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες οι Ηπειρώτες του Γιάννη Πετράκη, πλην του τιμωρημένου Σιοντ. Αντιθέτως, για τους φιλοξενούμενους, ο Μπάμπης Τεννές δεν υπολογίζει τους Κονέ, Κοντοέ και Τζανετόπουλο.

Στις 19:00, ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο την Ξάνθη. Τα «καναρίνια» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στον ΟΦΗ και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Εκτός πλάνων για τον Τραϊανό Δέλλα έχει τεθεί ο τιμωρημένος Κυριακίδης, ενώ για την τους Ακριτές δεν θα αγωνιστεί ο τιμωρημένος Λισγάρας.

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται το απόγευμα του Σαββάτου κόντρα στον Πανιώνιο (26/1, 19:30) στη Νέα Σμύρνη με στόχο να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της. Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη που προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε ΠΑΣ και Αστέρα θα γωνιστούν χωρίς τον τραυματία Λιβάγια και τον Γαλανόπουλου. Για τους γηπεδούχους εκτός βρίσκονται οι Ντε Τάντεο και Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 26/1

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης (17:15, Novasports 1)
Παναιτωλικός – Ξάνθη (19:00, ΕΡΤ1)
Πανιώνιος – ΑΕΚ (19:30, Novasports 2)a

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα