back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

1ο ΒeFooT Festival

Διαβάστε επίσης

To πρώτο Φεστιβάλ που γίνεται στην Ελλάδα και αφορά την κατάρτιση και την επιμόρφωση στον τομέα του ποτού – φαγητού – τουρισμού και καφέ έρχεται λίγο πριν την τουριστική σεζόν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων 26-27 Ιανουαρίου.

Το 1ο ΒeFooT (Beverage Food & Tourism Festival) αφορά όσους θέλουν να επιμορφωθούν – εξειδικευτούν – πιστοποιηθούν και να εργαστούν στους κλάδους του φαγητού, ποτού, τουρισμού και καφέ.

Γνώρισε όλες τις κορυφαίες σχολές κατάρτισης και ΙΕΚ, τα σεμιναριακά κέντρα μεγάλων εταιρειών στον τομέα του φαγητού, ποτού, καφέ και τουρισμού στην Ελλάδα, επιμορφώσου και πιστοποιήσου με τους κορυφαίους επαγγελματίες και εταιρικά brands των παραπάνω κλάδων

Παρακολουθήστε στο Ειδικό Stage του Φεστιβάλ σεμινάρια – workshops για chefs, pastry chefs, barista, bartenders και λάβετε πιστοποίηση ΔΩΡΕΑΝ από καταξιωμένες σχολές, επαγγελματίες και μεγάλα εταιρικά brands των αντίστοιχων κλάδων. (Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα εδώ – οι θέσεις περιορισμένες)

Beverage – Barista

Ο κλάδος των ποτών τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια μεγάλη άνθηση με δυναμικές κινήσεις από επιχειρήσεις παραγωγής όπως μικροζυθοποιίες και εταιρείες κρασιών αλλά και ποιοτικά bar, σχολές επιμόρφωσης και κατάρτισης που πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχες του εξωτερικού και μεμονωμένους mixologist, ώστε να προσδώσουν μια διαφορετική νότα στον κλάδο.

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διασκέδασης, τα ολοένα και περισσότερα φεστιβαλικά – συναυλιακά events, ο κλάδος του καφέ που αναπτύσσεται και αναβαθμίζεται συνεχώς ζητάει καταρτισμένους εργαζόμενους “πίσω από τον πάγκο”.

Επιμορφώσου Δωρεάν από τους κορυφαίους barista και bartenders στην Ελλάδα ενώ γνώρισε τα κορυφαία προγράμματα κατάρτισης στην Ελλάδα

Food

Η Ελληνική γαστρονομία και η μαγειρική παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναδεικνύει την εφευρετικότητα των αντίστοιχων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που πλέον τολμούν πέρα από τα τετριμμένα και με απροσδόκητα προϊόντα να παράγουν ξεχωριστά αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν.

Οι επισκέπτες του 1ου Befoot Festival θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις σχολές μαγειρικής και τα προγράμματα κατάρτισης που παρέχουν.

Διήμερο Σεμιναρίων – Workshops από τους κορυφαίους

Στο 1ο BeFooΤ θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε τους κορυφαίους σεφ στην Ελλάδα οι οποίοι θα σας ταξιδέψουν μαγειρικά και γαστρονομικά με Live Cooking Events, συζητήσεις, παρουσιάσεις, workshops και σεμινάρια.

Tourism – Το δυνατό χαρτί της Ελλάδας.

Οι πλέον καταρτισμένοι επαγγελματίες από τις σχολές στελεχώνουν ξενοδοχειακές μονάδες, boutique hotels και hostels στο πλέον αναβαθμισμένο και νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο χώρο του τουρισμού.

Γνωρίστε στο BeFooT festival όλα τα κορυφαία επιμορφωτικά προγράμματα για τον κλάδο του Τουρισμού, ελάτε σε επαφή με μεγάλους ξενοδοχειακούς φορείς και πραγματοποιήστε την καριέρα που θέλετε.

Μάθετε τι παίζει στον χώρο της κατάρτισης από τις κορυφαίες σχολές και στον χώρο της εργασίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα του επισιτισμού – τουρισμού για ειδικότητες και θέσεις όπως:

B-B:

Τεχνικές παρασκευής καφέ
BARISTA (Sensory skills, Brewing skills, Roasting Skills)
Bartending
Οργάνωση και λειτουργία Bar
Brewing theory & methods
Coctails
Υγιεινή και Ασφάλεια
Εκμάθηση Latte Art
Customer service – Ψυχολογία πελάτη
Οινολογία

F:

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική – Pastry Chef
Master Grill Chef
Asian Master Cooking
Sommelier – Οινοχόος
Τροφογνωσία – Εδεσματολόγιο
Decourage ψαριού
Customer service – Ψυχολογία πελάτη
Vegan Chef
Εδεσματολόγιο
Διαχείριση εστιατορίου
Διαχείριση εξοπλισμού

T:

Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
Hotel managment – Rooms Division Management
Ελεγχος προμηθειών – τιμολόγηση
Tourism Management and Marketing
SPA MANAGER
Receptionist
Ξενοδοχειακή Νομοθεσία
Customer service – Ψυχολογία πελάτη
Ψηφιακές Δεξιότητες

Μεταπτυχιακές Εξειδικεύσεις:

MBA-Tourism Managemen
Digital Analytics in Tourism
MA International Hospitality and Tourism Management

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα