back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έφυγε με βαθμό από το ΟΑΚΑ η ΑΕΛ , 1-1 με Παναθηναϊκό

Διαβάστε επίσης

Η Λάρισα κατάφερε να πάρει βαθμό στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπαιζε με 10 παίκτες από το 1ο λεπτό του αγώνα. 

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα ο Μακέντα κέρδισε το πέναλτι από τον Γκοϊκοβιτς , που αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα, κάνοντας το 1-0 για τον Παναθηναϊκό. Το “τριφύλλι”  θα μπορούσε να κάνει το 2-0 στο 4′ όταν ο Εμμανουηλίδης βγήκε από τα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν καλό και η μπάλα πέρασε έξω.

Στο 54΄ο Ντέλετιτς μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και με δυνατό αριστερό σουτ νίκησε τον Διούδη, κάνοντας το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός  στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα  είχε δυο-τρεις καλές στιγμές ενώ ο διαιτητής Παπαδόπουλος έκλεισε τα μάτια σε καθαρό πέναλτι του Ζίζιτς στον Μακέντα στο 87′ και ουσιαστικά αλλοίωσε το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Ινσούα, Μαυρομάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (63΄ Μουνιέ), Μπουζούκης (46΄ Άλτμαν), Εμμανουηλίδης (75΄ Χατζηθεοδωριδης), Μακέντα.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Καρανίκας, Ζίζιτς, Γκόικοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μπαργκάν (7΄ Γκόλιας), Ντέλετιτς (77΄ Μόρας), Σικάβκα (59΄ Ακόστα), Νούνιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα