back to top
20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

20.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 24.00

Διαβάστε επίσης

Την αύξηση του κατώτατου και την κατάργηση του υποκατώτου μισθού από 1ης Φεβρουαρίου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατώτατος μισθός θα διαμορφωθεί στα 633 ευρώ.

Στις τρεις μετά το μεσημέρι συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό. Αναμένεται να συζητηθούν οι επόμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης.

Την αναδιανομή με στοχευμένες παρεμβάσεις στο πεδίο της εργασίας έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της κυβέρνησής του ο Αλέξης Τσίπρας, με άρθρο του στο ελληνικό economist. Μεταξύ αυτών: η επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, η πάταξη της αδήλωτης και υποδηλωμένης εργασίας και η αύξηση των μισθών.

Στο ίδιο έντυπο, ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης εστίασε στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις που θα κινητοποιήσουν εγχώριες και ξένες επενδύσεις όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών και των ασφαλιστικών εισφορών για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.

Η υλοποίηση του κοινωνικού της προγράμματος, καθώς και η Συνταγματική αναθεώρηση” είναι οι επόμενοι στόχοι της κυβέρνησης, δήλωσε στον ΑΘΗΝΑ 9,84, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας.

Κλιμάκιο του Ινστιτούτου Γεωλογικών Μελετών μεταβαίνει σήμερα στην Ηλεία, προκειμένου να αξιολογηθεί το εν εξελίξει φαινόμενο των κατολισθήσεων σε τρεις κοινότητες του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Σε μια σύλληψη και μια προσαγωγή προχώρησαν -σύμφωνα με πληροφορίες – οι αρχές στη Θεσσαλονίκη. Διαδηλωτές κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να προσεγγίσουν το Μέγαρο μουσικής, ενώ σε εξέλιξη βρισκόταν η εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, στην οποία χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Νεκρός ανασύρθηκε από το λιμενικό ο 80χρονος οδηγός του οχήματος, το οποίο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε στη θάλασσα, στην περιοχή του Καλάμου Αγίων Αποστόλων, στην Αττική.

Σήμερα πιστώνεται στους λογαριασμούς των δικαιούχων το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης. Σήμερα και η καταβολή συντάξεων  του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη διπλή βομβιστική επίθεση, με 20 νεκρούς και 81ναν τραυματίες, σε καθεδρικό ναό στις νότιες Φιλιππίνες, την ώρα της κυριακάτικης λειτουργίας.

Τζακ ποτ στη κυριακάτικη κλήρωση του τζόκερ, με αριθμούς 2, 5, 9, 21, 28, και τζόκερ το 15. Στην κλήρωση της Πέμπτης μεταφέρονται 2.800.000 ευρώ

Καιρός
Νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν σήμερα στην Αττική. Θερμοκρασία στην πρωτεύουσα από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Αυτή την ώρα η θερμοκρασία στην Τεχνόπολη εδώ στο Γκάζι είναι 9,7 βαθμοί.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα