back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παρέδωσε την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ο ΥΕΘΑ Β. Αποστολάκης

Διαβάστε επίσης

Μήνυμα ενότητας από τον ΥΕΘΑ Ναύαρχο ε.ά Β. Αποστολάκη, καθώς, όπως είπε , διερχόμαστε κρίσιμες στιγμές, στην Ημερήσια Διαταγή του, ως απερχόμενου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, κατά την τελετή παράδοση της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στον νέο Αρχηγό πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, που έγινε στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

Εμφανώς συγκινημένος ο Β. Αποστολάκης για την επιστροφή του στη ΣΝΔ, μετά από 42 χρόνια , επισήμανε ως προτεραιότητα, το σχέδιο αναδιοργάνωσης των ενόπλων δυνάμεων, με γνώμονα την διακλαδικότητα.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Χρ. Χριστοδούλου, ζήτησε από τα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων να μην επηρεάζονται από ψιθύρους και ανυπόστατες φήμες, να κλείσουν τα αυτιά τους στις σειρήνες, που τους ζητούν να κάνουν περισσότερα από όσα προβλέπουν οι γραπτοί και οι άγραφοι κανόνες των ΕΔ.

Παρών στην τελετή και ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Γιώργος Καμπάς, ο οποίος αποχώρησε, πριν ολοκληρωθεί, επειδή αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία, λόγω του πρόσφατου προβλήματος υγείας που είχε και αντιμετωπίστηκε επιτυχώς από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Χρήστος Καπούτσης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα