back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΟΕΔΗΝ: Με εξαφανισμένα πτυχία ο τ. Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας

Διαβάστε επίσης

Μία σοβαρή καταγγελία κάνει η ΠΟΕΔΗΝ για τον μέχρι πρότινος διοικητή του Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, η οποία έχει βασιστεί σε πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, στα τυπικά προσόντα του διοικητή εμφανίζονται 4 τίτλοι σπουδών (μεταπτυχιακά, διδακτορικά) στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά δεν έχουν προσκομισθεί έως τουλάχιστον 14/9/2018 ενώ στον ατομικό υπηρεσιακό φάκελο δεν συμπίπτει με τίτλους που προκύπτει ότι έχουν καταχωρισθεί, επικαιροποιηθεί και επιβεβαιωθεί στο ηλεκτρονικό σύστημα.

Τη θέση του Διοικητή του νοσοκομείου Νίκαιας είχε από τον Σεπτέμβριο του 2016 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2018 και σύμφωνα πάντα με την ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχουν και άλλες παρατυπίες που έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ, υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα σε σχέση με την ανάθεση προγραμμάτων και μισθώσεων μετά από καταγγελίες εργαζομένων του νοσοκομείου.

Η υπόθεση σε σχέση με τους τίτλους σπουδών είναι γνωστή στο υπουργείο Υγείας και ο ίδιος έχει επιστρέψει μέρος των αποδοχών του τονίζοντας ότι τα επέστρεψε γιατί τα πτυχία του δεν είχαν συνάφεια με τη θέση που κατείχε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα