back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Superleague: 18η αγωνιστική-Αποτελέσματα, βαθμολογία και το πρόγραμμα

Διαβάστε επίσης

Το πρωτάθλημα της Superleague την 18η στροφή του με τη διαφορά στην κορυφή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να παραμένει στο +8. Πέρασε από τη Ν.Σμύρνη η ΑΕΚ, “σκόνταψε” ο Παναθηναϊκός στο ματς με την ΑΕΛ.

Ο ΠΑΟΚ είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον ΟΦΗ τον οποίο νίκησε με 4-0. Η ΑΕΛ παρόλο που έμεινε από νωρίς με δέκα παίκτες κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό σε 1-1, αποτέλεσμα που έμελλε να είναι και το τελικό. Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0 χάρη στα τέρματα των Φορτούνη και Χριστοδουλόπουλου. Στην Νέα Σμύρνη η ΑΕΚ επιβλήθηκε του Πανιωνίου με τέρμα του Μάνταλου και του Πόνσε.

Σημαντική νίκη με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην προσπάθεια που κάνει να «καλύψει» το χαμένο έδαφος. Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη κόλλησαν στο 0-0 σε έναν αγώνα με λίγες φάσεις και κακό αγωνιστικά ρυθμό. Ο Λεβαδειακός επικράτησε του Άρη με 1-0 ενώ η Λαμία έκανε την έκπληξη καθώς επιβλήθηκε του Ατρόμητου με 2-1.

Τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης 1-0

Παναιτωλικός-Ξάνθη 0-0

Πανιώνιος-ΑΕΚ 0-2

Λεβαδειακός-Άρης 1-0

Λαμία-Ατρόμητος 2-1

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0

Παναθηναϊκός-ΑΕΛ 1-1

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη με την εμβόλιμη 15η αγωνιστική η οποία είχε αναβληθεί εξαιτίας του ξυλοδαρμού του διαιτητή Τζήλου.

Το πρόγραμμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα