back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΝΔ για Διοικητή Νοσοκομείου Νίκαιας: «Το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η αμοραλιστική διακυβέρνηση»

Διαβάστε επίσης

Ως μοιραίο επακόλουθο της απέχθειας που επιδεικνύει  ο ΣΥΡΙΖΑ για την αξιοκρατία των δημοσίων λειτουργών, χαρακτηρίζουν 11 βουλευτές της ΝΔ, την περίπτωση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, που σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ, δεν διέθετε τίτλους σπουδών και είχε προσκομίσει πλαστά πτυχία. 

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, που κατέθεσε ερώτηση προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καταλογίζοντας τεράστιες ευθύνες, κάθε ημέρα που περνάει το σαθρό οικοδόμημα ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει μέσα στο ψεύδος, το βόλεμα , την αναξιοκρατία, την απαξίωση των θεσμών, τον κυνισμό και την περιφρόνηση για τους πολίτες.   

«Το ηθικό πλεονέκτημα μεταλλάχθηκε πλέον σε ωμή και αμοραλιστική διακυβέρνηση» τονίζουν οι βουλευτές της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δεν κρίνονται πλέον απαραίτητα τα τυπικά προσόντα για να διοικήσεις δημόσιο οργανισμό,  ή να αναλάβεις οποιαδήποτε θέση δημόσιας ευθύνης, αλλά αρκεί το κομματικό πιστοποιητικό ή, ακόμα καλύτερα, η ταυτότητα  του «κολλητού». 

Η ερώτηση

[su_document url=”https://www.athina984.gr/wp-content/uploads/2019/01/Τεράστιες-οι-ευθύνες-των-Υπουργών-Υγείας-γα-τα-πλαστά-πτυχία-του-Διοικητή-του-Γ.Ν-Νίκαιας.docx”]

Στέλλα Παπαμιχαήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα