back to top
16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

16.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ζαχαριάδης: «O Καμμένος εκτιμά ότι όσο πιο οξύς και εριστικός είναι, αυτό θα τον βοηθήσει να προσδιοριστεί στον πολιτικό χάρτη»

Διαβάστε επίσης

Ως μια κίνηση που γίνεται για την καλύτερη διαχείριση των πόρων, χαρακτήρισε την απόφαση της Κυβέρνησης να πάρει γύρω στα 7 δισ. από τα αποθεματικά των ταμείων, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης.

Μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και τη «Στάση των 2», είπε ότι «είναι μια πρακτική που εφαρμόζεται και αλλού, έχει γίνει και στο παρελθόν, και έχει να κάνει με τη βελτίωση της οργάνωσης».

«Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, αυτό εγείρεται μόνο απ΄όσους θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε σχέση με τους υψηλούς τόνους Καμμένου και τη δήλωσή του περί γιάφκας ΣΥΡΙΖΑ στο Πεντάγωνο, ο κ. Ζαχαριάδης είπε: «Μου κάνει εντύπωση η στάση του. Μάλλον, εκτιμά ότι όσο πιο οξύς και εριστικός είναι, αυτό θα τον βοηθήσει να προσδιοριστεί στον πολιτικό χάρτη. Είχαμε έντιμη συνεργασία 10 ημέρες πριν και αυτή η στάση δεν τιμά τον ίδιο. Είχαμε κρίσιμες ιδεολογικές διαφορές, όπως προέκυψε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά όχι να πυροβολούμαστε υπονομεύοντας την καλή συνεργασία και να ακυρώνουμε μια θετική διαδρομή».

Τέλος, σε ερώτηση αν είναι ασύμβατη η παραμονή του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη, στην Κυβέρνηση, τη στιγμή που καταψήφισε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, είπε: «Εφόσον κρατά αυτή τη στάση και θέλει να μείνει στο κυβερνητικό σχήμα στο πλαίσιο που όρισε ο πρωθυπουργός, δεν θεωρώ ότι είναι ασύμβατο. Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει την πολιτική του διαδρομή, την ευθύνη του και παίρνει τις αποφάσεις του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα