back to top
23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

23.5 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Πανιώνιος κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε επίσης

Ο Πανιώνιος επικράτησε με σκορ 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στη Ν. Σμύρνη για τη 15η αγωνιστική της Σουπερλίγκας. 

Πιο δραστήριοι οι γηπεδούχοι στα πρώτα λεπτά, πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, με τους φιλοξενούμενους να περιορίζονται σε θέση άμυνας. Περίπου μετά το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα, οι Αρκάδες πήραν την κατοχή της μπάλας, αλλά αυτή ήταν ανούσια, αφού δεν μπορούσαν να γίνουν απειλητικοί.

Αμφότερες οι ομάδες, πάντως, μπορεί να κατάφερναν να φτάνουν στην αντίπαλη περιοχή, αλλά είχαν πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Ο Πανιώνιος προηγήθηκε με υπέροχο γκολ του Ντουρμισάι, ο Αστέρας δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους και περιορίστηκε σε μόλις δύο τελικές στο πρώτο ημίχρονο.

Σαφώς βελτιωμένοι εμφανίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Αρκάδες, αύξησαν σημαντικά την υπεροχή τους στην κατοχή (62%), είχαν κάποιες καλές στιγμές για να σκοράρουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα για τον Αστέρα, που έμεινε στους 18 βαθμούς, συγκομιδή πολύ φτωχή για μια ομάδα που είχε συνηθίσει να βρίσκεται πολύ ψηλότερα τέτοια εποχή…

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Μπανανά, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κόρμπος, Τσιλούλης (91? Σταυρόπουλος), Άλι (76’ Καμαρά), Μανθάτης (60’ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος, Πασαλίδης (60’ Φερνάντεθ), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μπελόκ (68’ Ρόλε), Μουνάφο, Καλτσάς, Τσιλιανίδης (76’ Δουβίκας), Κώτσιρας, Μανιάς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα