back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ποτάμι : Και να θέλεις να αγιάσεις, ο Άδωνις δεν σε αφήνει

Διαβάστε επίσης

«Πιστεύαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα ήξερε την παροιμία των αρχαίων “κρείττον του λαλείν το σιγάν” – είναι πολύ καλύτερο να σιωπά κανείς από το να ομιλεί. Μάλλον την αγνοεί», αναφέρει σε ανακοίνωση του το Ποτάμι και προσθέτει: Και βγήκε να μας πει ότι έχει καλή γνώμη για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό, τους συνδέει φιλία, αλλά δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Κανείς δεν είπε ότι είναι αρμοδιότητα του τα ψηφοδέλτια της ΝΔ επισημαίνει το Ποτάμι, υποστηρίζοντας οτι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός τον εμφάνιζαν ως ένα εκ των τριών στελεχών της ΝΔ που ήταν σε επαφή μαζί τους -( δεν είναι ο κ. Χατζηδάκης ανάμεσα σε αυτά) – που κάθε τόσο τους έλεγαν “τώρα – τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα να φύγετε”. Και κάποια στιγμή το… πέτυχαν, σημειώνει στην ανακοίνωση του το Ποτάμι.

Εν τω μεταξύ, αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση μέσω twitter , της Φωτεινής Λεομπίλα, μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου , ηχογραφημένου αποσπάσματος της τοποθέτησης του Γρηγόρη Ψαριανού, κατά την τελευταία συνεδρίαση του Πολιτικού συμβουλίου όπου και διέψευδε ότι θα φύγει από το Ποτάμι.


Κατερίνα Παπαβασίλειου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα