back to top
20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

20.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΝΔ: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν απαντά στην ευθεία απειλή Καμμένου;

Διαβάστε επίσης

Τέσσερα ερωτήματα θέτει η ΝΔ προς την κυβέρνηση ενόψει της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ παράλληλα ασκεί εκ νέου σκληρή κριτική για την συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη τον οποίο χαρακτηρίζει “καθρέφτη του κ. Τσίπρα”.

Σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι ” τις τελευταίες μέρες στο Μέγαρο Μαξίμου φαίνεται να έχουν πάθει επιλεκτική κώφωση” και ζητά απαντήσεις στα εξής τέσσερα “απλά ερωτήματα που έχουν οι πολίτες”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

1. “Τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Τσίπρας όταν είπε ότι οι σκεπτόμενοι πολίτες στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών; Το 70% των Ελλήνων που διαφωνούν, εκτός από ακροδεξιοί, είναι και ηλίθιοι κατά τον πρωθυπουργό;

2.”Είναι ή δεν είναι αλήθεια ότι η κ. Θάνου εκτελεί εντολές του κ. Τσίπρα για να χειραγωγήσει τη Δικαιοσύνη, όπως κατήγγειλε ο κ. Καμμένος;

3. “Προσέφερε ή όχι ο κ. Τσίπρας στον κ. Καμμένο θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ;

4.” Και σημαντικότερο όλων: Τι φοβάται ο κ. Τσίπρας και δεν απαντά στην ευθεία απειλή Καμμένου ότι αν διαλύσει την ΚΟ των ΑΝΕΛ, η κυβέρνησή του δεν θα φτάσει στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;».

Κατά Π. Πολάκη

Σε άλλη ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η αξιωματική αντιπολίτευση ασκεί σκληρή κριτική στον Παύλο Πολάκη, αλλά και στον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα στον οποίο καταλογίζει ανοχή σε μία συμπεριφορά “που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία”.

Η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ως εξής:

“Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου, όταν πεθαίνουν δύο παιδιά σε ένα κρατικό νοσοκομείο, ο αρμόδιος υπουργός συναισθάνεται την τραγικότητα του γεγονότος και διεξάγει άμεση έρευνα για τις συνθήκες που χάθηκαν.

“Στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο αρμόδιος υπουργός καθυβρίζει τους δημοσιογράφους επειδή του κάνουν ερωτήσεις και γεμάτος θράσος και αλαζονεία δηλώνει ότι δεν θα απολογηθεί σε κανέναν.

“Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Γι αυτό και ανέχεται της συμπεριφορά του που συνιστά ντροπή για τη Δημοκρατία”.

Απόστολος Χονδρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα