back to top
21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

21.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Στ. Θεοδωράκης: Στις 26 Φεβρουαρίου θα μπούμε με θέσεις, ονόματα και υπογραφές, στη μάχη των ευρωεκλογών

Διαβάστε επίσης

«O κόσμος δεν ψήφισε τους βουλευτές που έφυγαν από το Ποτάμι για να γίνουν τελικά δεκανίκια στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ. Τους ψήφισε για να υπερασπίζονται τις αρχές και τις αξίες του Κινήματός μας» τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του Real 97,8.

Αναφορικά με τις αποχωρήσεις των βουλευτών αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες, κάλεσε όμως τους κυρίους Αμυρά, Ψαριανό, αλλά και Δανέλλη να απαντήσουν ευθέως στο ερώτημα με ποιο κόμμα θα είναι υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές.

Απαντώντας στην παρατήρηση του Νίκου Χατζηνικολάου ότι το Ποτάμι έχει δεχτεί τα τελευταία χρόνια έναν πόλεμο διαρκείας, ο Σταύρος Θεοδωράκης επεσήμανε πως «το Ποτάμι ενοχλεί και τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί έχει φέρει νέες ιδέες και νέα ήθη στην πολιτική ζωή της χώρας».

Επανέλαβε ό,τι το Ποτάμι ετοιμάζεται να παρουσιάσει στις 26 Φεβρουαρίου μια ξεκάθαρη πρόταση για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου. Θα απαντήσουμε στο δίλημμα που θα αντιμετωπίσουν οι πολίτες, μπροστά στην κάλπη, με θέσεις με ονόματα και υπογραφές, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Τέλος, αναφερόμενος στο Μακεδονικό ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε : «Αν οι κ. Τσίπρας, Μητσοτάκης και η κ. Γεννηματά είχαν δεχτεί την πρόταση του Ποταμιού για την δημιουργία Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας θα είχαμε βρει οι Έλληνες μια κοινή πορεία για το Μακεδονικό και θα είχε αποφευχθεί ο διχασμός».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα