back to top
18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

18 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Θριαμβευτική πρόκριση της Μπαρτσελόνα 6-1 τη Σεβίλλη (vid)

Διαβάστε επίσης

Μια «ισοπεδωτική» Μπαρτσελόνα συνέτριψε με 6-1 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό του Copa Del Rey και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η Μπαρτσελόνα…ισοπέδωσε με 6-1 τη Σεβίλλη στο «Καμπ Νου» στον δεύτερο προημιτελικό του Copa Del Rey και πήρε με εμφατικό τρόπο το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, ανατρέποντας την ήττα της με 2-0 στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο πρώτο παιχνίδι.

Με πέναλτι του Κουτίνιο στο 13’ έγινε το 1-0, με τους Ανδαλουσιανούς να αστοχούν σε δικό τους στη συνέχεια και τον Ράκιτιτς να ολοκληρώνει το ημίχρονο με το 2-0 στο 31’. Η ομάδα του Βαλβέρδε είχε ήδη ισοφαρίσει ήδη το σκορ του πρώτου αγώνα και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαζε…φωτιές.

Ξανά ο Κουτίνιο έκανε το 3-0 στο 53’ και ο Σέρχι Ρομπέρτο το 4-0 στο 55’. Στο 68’ ο Αράνα έδωσε ελπίδες για τη Σεβίλλη μειώνοντας σε 4-1. Οι Ανδαλουσιανοί προσπάθησαν για το δεύτερο γκολ που θα τους  έδινε την πρόκριση. Άφησαν όμως κενά στην άμυνα τους στην προσπάθεια αυτή και όταν παίζεις με τους μπλαουγκράνα, θα το πληρώσεις.

Έτσι, στο 89’ ο Σούρες και στο 92’ ο Μέσι έδωσαν πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση της ομάδας τους, γράφοντας το τελικό 6-1.

Τα γκολ και οι φάσεις του ματς

https://youtu.be/fGt53P64NJk
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα