back to top
14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

14.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Δεν παραιτείται ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος

Διαβάστε επίσης

Δεν παραιτήθηκε, τελικά, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μετά τη συνάντηση, που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής, με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, μετέθεσε την παράδοση της έδρας του για την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής τον παρακάλεσε να περιμένει μέχρι να επικυρωθεί από την Ολομέλεια της Βουλής το πρωτόκολλο εισδοχής της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, που αποτελεί συνέχεια της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Άργησε λόγω ζημιάς στο αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι, λίγη ώρα νωρίτερα, ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον Σκάι, δήλωνε ότι κρατάει τον λόγο του και θα παραιτηθεί, αλλά θα καθυστερούσε λίγο γιατί είχε ένα πρόβλημα με το αυτοκίνητό του.

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου», τόνισε.

ΝΔ: «Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης»

«Ούτε τα προσχήματα δεν τήρησε σήμερα ο κ. Βούτσης», σχολίασε η ΝΔ, η οποία υποστήριξε σε ανακοίνωσή της ότι «ο Πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας πλέον και επισήμως ρόλο διαμεσολαβητή ανάμεσα στους εκβιαζόμενους εταίρους παρακάλεσε τον βουλευτή Παπαχριστόπουλο να μην παραιτηθεί μέχρις ότου ολοκληρωθούν τα μαγειρέματα της κυβέρνησης».

Δημήτρης Ράντος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα