12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

12.6 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

“Διπλό” του Παναιτωλικού στη Λαμία

Διαβάστε επίσης

Mε γκολ των Γουίλιαν και Μπαΐροβιτς ο Παναιτωλικός πέρασε σχετικά εύκολα (2-0) από τη Λαμία.

Απόλυτος κυρίαρχος στη Λαμία ο Παναιτωλικός, αυξομείωνε τον ρυθμό του παιχνιδιού κατά πώς τον βόλευε και έφτασε σε μια εύκολη «επαγγελματική» επικράτηση 0-2, συνεχίζοντας την εξαιρετική φετινή του πορεία, που τον διατηρεί στη διεκδίκηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Εφάρμοσε την τακτική πότε γκάζι πότε φρένο κι έτσι αφενός κέρδισε, αφετέρου δεν σπατάλησε και πολλές δυνάμεις.

Οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Γουίλιαν εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 71’ με σουτ του Μπαΐροβιτς. Ως το φινάλε της αναμέτρησης απλά έκαναν συντήρηση οι φιλοξενούμενοι, πρόσεξαν τα μετόπισθεν, δεν απειλήθηκαν σοβαρά κι έτσι πρόσθεσαν το πολύτιμο τρίποντο στη βαθμολογία της.

Στην άλλη πλευρά, η Λαμία έχασε μοναδική ευκαιρία να ξεκολλήσει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Δεν το πέτυχε και ο δρόμος προς τη σωτηρία μοιάζει ακόμη μακρύς και δύσκολος.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Λαμία-Παναιτωλικός 0-2
Σκόρερ: 25΄Ουίλιαν, 71΄Μπαΐροβιτς
Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Κάρτες: Βάντερσον – Τσοκάνης, Μπαΐροβιτς, Ντίας, Γουίλιαν

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Καραμάνος (60΄ Πίτι), Χουάν Τομάς (83΄ Σκόνδρας), Δημούτσος, Βάντερσον, Μπουλούλης-Τσαπρούνης (70΄ Επστάιν).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62΄ Γιαννακόπουλος), Μιχάι, Τσιγγάρας, Τσοκάνης, Λιάβας, Γουίλιαν, Λουσέρο, Άργκους, Ντίας, Μπαΐροβιτς (74΄ Μάλης), Γκούγκα (82΄ Αμαράλ).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα