18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

18.1 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Ξέσπασε ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Πανιώνιο

Διαβάστε επίσης

Ο Σλοβένος γκολκίπερ Κότνικ για 68 λεπτά κρατούσε όρθιο τον Πανιώνιο, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” με δύο ασίστ του Τοροσίδη, τον Χασάν σε ρόλο εκτελεστή και τον Χριστοδουλόπουλο με… σπασμένα φρένα κέρδισαν 4-0 και πάνε με φόρα στην Τούμπα σε οκτώ βράδια.

Για 68 λεπτά καρδιοχτύπησε ο Ολυμπιακός. Για την ακρίβεια, για 68 λεπτά άντεξε ο Πανιώνιος, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, είχαν ρίξει στα σχοινιά τους “κυανέρυθρους” και τους… γρονθοκοπούσαν. Όμως, υπήρχε ένας Κότνικ που έπιανε τις… κάλτσες του και κρατούσε όρθια την ομάδα του στο Καραϊσκάκη. Μέχρι που ανέλαβαν δράση οι παλιοσειρές. Από τη μία ο Τοροσίδης με την ασίστ στον Χασάν στο πρώτο γκολ και από την άλλη ο κορυφαίος του γηπέδου Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που έκανε τα πάντα!

 

Μικρογραφία
Γήπεδο: “Γεώργιος Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0.

Σκόρερ: 68′ Χασάν, 75′ Γκερέρο, 79′ πέν. Λάζαρος, 86′ Βούκοβιτς.

Διαιτητής: Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες: 36′ Κόρμπος, 57′ Ουμάρ Καμαρά, 57′ Νάτχο, 65′ Βούκοβιτς, 69′ Λάζαρος, 71′ Παπαγεωργίου.

Συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Π. Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί (14′ λ.τρ. Τοροσίδης), Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μαντί Καμαρά, Νάτχο, Λάζαρος (80′ Ζιλ Ντίας), Ποντένσε, Χασάν (83′ Σολδάνο), Γκερέρο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Α. Μάντζιος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης (80′ Σπιριντόνοβιτς), Κότσιτς, Κόρμπος (55′ Μανθάτης), Μακρύλλος, Σίντι Αλί, Τσιλούλης, Ουμάρ Καμαρά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα