back to top
14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

14.9 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία και συνάντηση με Ερντογάν την Τρίτη

Διαβάστε επίσης

Διήμερη επίσκεψη στη Τουρκία θα πραγματοποιήσει την Τρίτη και την Τετάρτη ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την οποία θα έχει συνάντηση με τον Ερντογάν.

Εν τω μεταξύ, συνάντηση με τον νέο πρέσβη της Τουρκικής Δημοκρατίας, Burak Özügergin, είχε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της επίσκεψης του στην Τουρκία την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Άγκυρα και θα ακολουθήσουν συνέντευξη Τύπου και δείπνο που θα παραθέσει ο δεύτερος.

Την επόμενη μέρα, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχει και συνάντηση στη θεολογική σχολή της Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

Τονίζεται πως πρόκεται για το 4ο ταξίδι του κ. Τσίπρα στη γειτονική χώρα, μετά τις επισκέψεις τον Νοέμβριο του 2015 σε Κωνσταντινούπολη και Άγκυρα, τον Μάρτιο του 2016 στη Σμύρνη, και τον Μάιο του 2016 στην Ανθρωπιστική Σύνοδο του ΟΗΕ που πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα