back to top
13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς οι “Δικέφαλοι”

Διαβάστε επίσης

Ισόπαλο 1-1 έληξε το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ για την 19η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Το σκορ άνοιξε στο 10ο λεπτό για τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο και ισοφάρισε για την Ένωση ο Πόνσε στο 74ο.

Ο ΠΑΟΚ παρά την απώλεια των δύο βαθμών παραμένει στην κορυφή, η διαφορά του όμως από τον δεύτερο Ολυμπιακό μειώθηκε στους έξι βαθμούς.

“Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Η εικόνα μας ήταν καλή. Είχαμε πει ότι στημένα και τρανζίσιον ήταν τα καλά στοιχεία του ΠΑΟΚ. Έπρεπε να κυνηγάμε το σκορ, θα έπρεπε να είχαμε καλύτερες τελικές. Οι κεντρικοί αμυντικοί του ΠΑΟΚ ήταν σε καλή μέρα και έσωσαν πολλά γκολ”, υποστήριξε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης.

“Είναι νίκη. Σήμερα είναι νίκη για μας. Όταν υπό αυτές τις συνθήκες για 65 λεπτά αγωνίζεσαι με παίκτη λιγότερο κόντρα σε αυτήν την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, ήμασταν σχεδόν τέλειοι, κάναμε ένα λάθος. Κρατήσαμε την ασφάλεια από τη δεύτερη θέση, για εμένα η διαφορά θα ήταν στους οκτώ βαθμούς. Δεν είπα κάτι ιδιαίτερο με τον Βιεϊρίνια. Θεωρώ ότι εάν το παιχνίδι ήταν 11 εναντίον 11 θα ήμασταν πιο κοντά στο να πάρουμε τη νίκη”, τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Το live του αγώνα:

Η αρχική ενδεκάδα της ΑΕΚ αποτελείται από τους: Μπάρκα, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γκάλο, Άλεφ, Μπακασέτα, Μάνταλο, Χουλτ, Λιβάγια, Πόνσε. Αναπληρωματικοί είναι οι: Τσόσιτς, Τσιτώντας, Κρίστισιτς, Αλμπάνης, Κλωναρίδης και Μπογιέ.

Η αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ αποτελείται από τους: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Σάκχοβ, Άκπομ, Ζαμπά. Αναπληρωματικοί είναι οι: Ρέι, Τόσκα, Σβιντέρσκι, Πέλκας, Λημνιός, Μίσιτς και Ενρίκε.
Διαιτητής είναι ο Δανός, Μίκαελ Τίγκααρντ. Βοηθοί οι Ντένις Ράσμουσεν και Νιλς Χογκ.
5ο λεπτό Ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Λιβάγια παίρνει την μπάλα αριστερά, συγκλίνει, κάνει και το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, η μπάλα αναπηδά, αλλά ο Πασχαλάκης πέφτει σωστά κι απομακρύνει σε κόρνερ.
10ο λεπτό ΓΚΟΛ για τον ΠΑΟΚ : Εκτελεί ο Ελ Καντουρί, ο Βαρέλα αντιστέκεται στο μαρκάρισμα του Τσιγκρίνσκι, κάνει την πάσα με την κεφαλιά και με δεύτερη κεφαλιά ο Μαουρίσιο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
32ο λεπτό Ο Τίλγκααρντ δίνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Λέο Ζαμπά. Αποβάλλεται ο Βραζιλιάνος, με δέκα συνεχίζει ο ΠΑΟΚ.
42ο λεπτό Αποβλήθηκε ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας, για διαμαρτυρίες.
Τέλος α΄ημιχρόνου : ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 0-1 
59ο λεπτό Αλλαγή (αναγκαστική) για τον ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός στη θέση του Μπίσεσβαρ.
74ο λεπτό ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ : Ο Λιβάγια κάνει σέντρα με πολλά φάλτσα από δεξιά, ο Πόνσε πιάνει εξαιρετική κεφαλιά – εξαιρετικό άλμα και τρομερή εκτέλεση – στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, η μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Πασχαλάκη.
Τελικό σκορ: ΑΕΚ- ΠΑΟΚ 1-1 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα