back to top
13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

13.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μοιράστηκε την 1η θέση στην Καρλσρούη η Στεφανίδη, καλό ξεκίνημα για την Κυριακοπούλου

Διαβάστε επίσης

Τον τρίτο της αγώνα στη σεζόν πραγματοποίησε η Κατερίνα Στεφανίδη στο IAAF Indoor Tour της Καρλσρούης πραγματοποιώντας μια ακόμη καλή εμφάνιση καθώς ξεπέρασε τα 4,70μ.

Η πρωταθλήτρια μας ξεπέρασε τα 4,71 μ,. και μοιράστηκε την πρώτη θέση με τις Σιντόροβα και Νιούμαν. Η Στεφανίδη μπήκε στον αγώνα στα 4,63 μ. και μετά το 4,71 μ. δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 4,78 μ., ύψος στο οποίο είχε καλή πρώτη προσπάθεια.

Την έκπληξη στον αγώνα έκανε η Αλίσα Νιούμαν, που με 4,71 μ. ξεπέρασε τον εαυτό της και πέτυχε ρεκόρ Καναδά (προηγούμενο ρεκόρ 4,70 μ.) . Η Αντζέλικα Σιντίροβα πέρασε και αυτή τα 4,71 μ. ενώ τέταρτη πίσω από τις τρεις αθλήτριες ήταν η Κέιτ Ναζότ, που  έμεινε στα 4,63 μέτρα.

Καλό ξεκίνημα για Κυριακοπούλου

Πολύ καλό ήταν το ξεκίνημα της Νικόλ Κυριακοπούλου στη χειμερινή σεζόν. Η Κυριακοπούλου, η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση, ξεκίνησε τον αγώνα της με επιτυχημένο άλμα στα 4,40 μ., πέρασε με τη δεύτερη τα 4,55 μ. και με τον ίδιο τρόπο τα 4,63 μέτρα. Στη συνέχεια ο πήχης τοποθετήθηκε στα 4,71 μ., ύψος που η Ελληνίδα δεν κατάφερε να ξεπεράσει, ωστόσο θα έχει την ευκαιρία να το κάνει στον επόμενο αγώνα της στην Μαδρίτη, στον τρίτο αγώνα της σειράς IAAF Indoor Tour. Η Κυριακοπούλου έχει ως στόχο της σεζόν τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκώβης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα