back to top
19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

19.5 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Super Bowl: Έφτασε η ώρα για το πιο εμπορικό αθλητικό γεγονός

Διαβάστε επίσης

Στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα θα διεξαχθεί το Super Bowl. Το πιο εμπορικό αθλητικό γεγονός του πλανήτη που γίνεται σε μια ημέρα. 

Πρόκειται για τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Φιναλίστ φέτος οι Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς και οι Λος Άντζελες Ραμς. Ο εμπορικός τελικός θα διεξαχθεί στο Mercedes-Benz Stadium, στη Ατλάντα της Τζόρτζια.

Είναι ο πιο εμπορικός καθώς για να προβληθεί μία διαφήμιση τριάντα δευτερολέπτων κατά την διάρκεια του τελικού θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να πληρώσει ένα εκατομμύριο ευρώ, αφού αυτό είναι το κοστολόγιο στις ΗΠΑ.

Τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, πριν από την έναρξη του αγώνα, θα τραγουδήσει η Κλάντις Νάιτ, ενώ στο ημίχρονο του αγώνα θα εμφανιστούν οι Maroon 5.

Την τηλεοπτική μετάδοση θα καλύψει το κανάλι FOX Sports HD στη Nova σε περιγραφή του ΔημήτρηΚαρύδα, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Sportcity του Αθήνα 9.84  μεταξύ άλλων τόνισε:

Το Super Bowl, όσο κι αν σας φανεί περίεργο, είναι πολύ δημοφιλές και στην Ελλάδα. Υπάρχουν site που ασχολούνται μόνο μ΄αυτό και που το επισκέπτονται καθημερινά 5.000 άτομα.  Βάλαμε στο Twitter το hashtag Super Bowl και μείναμε εντυπωσιασμένοι από τον αριθμό των ατόμων που ανταποκρίθηκαν. Άτομα που πραγματικά γνώριζαν για το γεγονός και είχαν και άποψη γι’ αυτό”. 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα