back to top
11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

11.5 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου του Σάλα στη Μάγχη

Διαβάστε επίσης

Ιδιωτική εταιρεία διερεύνησης εντόπισε την Κυριακή τα συντρίμμια του αεροπλάνου που μετέφερε τον Εμιλιάνο Σάλα, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο, Sky News.

Ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός που ταξίδευε από τη Γαλλία στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς μόλις είχε πάρει μεταγραφή από τη Ναντ στην Κάρντιφ, καθώς και ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Ίμποτσον, αγνοούνται εδώ και δύο εβδομάδες. Το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν χάθηκε από τα ραντάρ πάνω από τη Μάγχη και συγκεκριμένα ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι.

Όπως μετέδωσε το «Sky Sports», ένα σκάφος που πραγματοποιούσε έρευνες στο σημείο από το πρωί της Κυριακής, τελικά βρήκε το αεροπλάνο το οποίο αναζητείται εδώ και μέρες και όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μερνς, που έχει την ευθύνη των ερευνών εκ μέρους της οικογένειας του Σάλα, επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν έχουν βρεθεί οι δύο επιβαίνοντες.

Η ενημέρωση του Μερνς

 

Ο Μερνς έγραψε μεταξύ ότι “…τα συντρίμμια του αεροπλάνου βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής (3/2) από το FPV MORVEN. Όπως συμφωνήθηκε με την AAIB (σ.σ. η εταιρία ερευνών αεροπορικών δυστυχημάτων της Βρετανίας) τα συντρίμμια θα μεταφερθούν για να επιβεβαιωθεί ότι όντως ανήκουν στο αεροπλάνο…” και συνέχισε με δεύτερη ανάρτηση “...οι οικογένειες του Σάλα και του Ίμποτσον έχουν ενημερωθεί από την αστυνομία και τη Δευτέρα η AAIB θα εκδώσει ανακοίνωση…

Εντοπίστηκαν τα συντρίμμια του αεροπλάνου του Σάλα

Ωστόσο, αμφότεροι θεωρούνται νεκροί από τις αρχές που διεξάγουν ακόμα τις έρευνες, και σήμερα αναμένεται επίσημη ενημέρωση και για τις επόμενες κινήσεις και πιθανότατα για τα αίτια της τραγωδίας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα