back to top
23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Super Bowl: Επέστρεψαν στο θρόνο τους οι New England Patriots (vids)

Διαβάστε επίσης

Oι New England Patriots επέστρεψαν και στο θρόνο τους, κατακτώντας τον 6ο τους τίτλο στο NFL μετά τη νίκη τους επί των Los Angeles Rams με 13-3.

Στον 53ο τελικό του Super Bowl, νικητές αναδείχθηκαν οι New England Patriots οι οποίοι επικράτησαν των Los Angeles Rams με 13-3. Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, με τις άμυνες να κυριαρχούν και τις ομάδες να σκοράρουν με το σταγονόμετρο, γράφτηκε ιστορικό χαμηλό σε πόντους.

Το σκορ άνοιξε Γκοστόβσκι, κάνοντας το 3-0 με field goal από απόσταση 42 γιάρδων, σκορ που έμεινε μέχρι το ημίχρονο της αναμέτρησης. Οι Rams ισοφάρισαν με field goal του Ζουέλρλιν, αλλά οι Patriots πήραν και πάλι τα ηνία της αναμέτρησης, με τον Μίτσελ να σκοράρει και τον Γκοστόβσκι που άνοιξε το σκορ, να την κλείνει για το τελικό 10-3.

Αυτή ήταν η 6η κατάκτηση των Patriots και η 2η τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ έξι κατακτήσεις τίτλων έχει και ο εμβληματικός 41χρονος quarterback, Τομ Μπρέιντι. MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Τζούλιαν Έιντελμαν που έγινε μόλις ο 7ος wide receiver που κατακτά τον εν λόγω βραβείο, το οποίο ήρθε ως επιβράβευση μιας πολύ δύσκολης περιόδου. Ο Ειντελμαν είχε χάσει όλη την περασμένη χρονιά λόγω τραυματισμού και ξεκίνησε τη φετινή με ποινή απαγόρευσης στις 4 πρώτες αγωνιστικές λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών.

Οι καλύτερες στιγμές του τελικού:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα